Review tasje vol geluk

Vorige week kreeg ik zo’n leuk handwerk tasje thuis gestuurd dat ik besloten heb om er een korte review over te schrijven om jullie wat meer te kunnen vertellen over de ‘tasjes vol geluk’ van Kaatje maakt.

Kaatje maakt is de naam waaronder Ika haar tasjes en andere spulletjes verkoopt. Ika schrijft zelf ook hele leuke patronen. Ika en ik hebben elkaar vorig jaar leren kennen op de knit en knot beurs in Tilburg. Ze kwam mij af en toe helpen bij de handwerktafel, we raakten uiteraard aan de praat over onze gezamenlijke hobby en hadden een hele leuke klik. Sinds die tijd volg ik Ika op Instagram (@kaatjemaakt123) en zitten we beiden in het team van de organisatie van de knit en knot evenementen. Hou je van haken, leuke patronen en handgemaakte tasjes? Volg haar dan zeker op Instagram!

Samen met Ika op de knit en knot beurs.

Ika stuurde mij vorige week één van haar prachtige handgemaakte project tasjes. Ik ben er helemaal weg van! De stoffen die ze gebruikt zijn sowieso super mooi maar die ik heb gekregen past zo goed bij mij; een roze met witte stippen met als binnenvoering roze met lolly’s. Ik ben een enorme snoeper en dol op roze dus ze heeft me echt het perfecte tasje opgestuurd.

Mijn tasje vol geluk.
Uiteraard heb ik hem gelijk in gebruik genomen en mijn huidige project erin gedaan.

De tasjes vol geluk zijn door Ika hand gemaakt op de naaimachine. Ze heeft zoveel hippe stoffen waaruit je kunt kiezen en op haar Instagram zet ze ook de tasjes die al klaar zijn. Je kunt die dan direct opgestuurd krijgen maar wees er snel bij want ze verkopen heel snel. Er passen verrassend veel bolletjes wol in. Als je het trekkoord open laat staan kan je direct vanuit het tasje je garen laten lopen en als je klaar bent trek je het koord dicht en kan je het meenemen. Zo handig!

Nog een aantal hele mooie voorbeelden.

De tasjes vol geluk kosten €17,50 inclusief verzendkosten en ik had hem heel snel binnen. Echt een leuk cadeautje voor jezelf of om aan iemand anders cadeau te doen!

liefs en ‘stay hooked ‘

Nathalie.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s