Boeklancering Amilishly dolls

IMG_20200208_221235_867

Afgelopen zaterdag was ik door Alexa van Amilishly dolls uitgenodigd voor een bloggersfeestje bij Wolcafe in Schoonhoven. Ik was nooit eerder in deze winkel geweest dus ik was erg benieuwd. Ik ken Alexa via de wolwinkel waar ik werkte. Ze verkocht haar patronen en haakpakketten in die winkel en van begin af aan hadden we een leuke klik. Ik vond het daarom ook super leuk uitgenodigd te zijn ter ere van het uitkomen van haar eerste boek. Ik had er de hele week naar uit gekeken en met super veel zin stapte ik in mijn auto.

Wat een autoritje van een half uur zou moeten zijn werd een wat langere spannendere rit. Na een kwartiertje rijden begon het lampje van ‘te weinig koelvloeistof’ te knipperen. Ik kan met dit soort dingen een enorme angsthaas zijn maar het lukte me, zonder al teveel paniek, zelf de vloeistof bij te vullen bij een tankstation. Pfew! Snel verder naar Schoonhoven! Daar aangekomen was ik, na het zoeken naar een parkeerplek, precies op tijd.

IMG_20200208_221235_914

Binnen was het al gezellig druk. Na iedereen gedag te hebben gezegd mocht ik gaan zitten aan een super mooi aangekleede tafel. Voor alle bloggers lag het boek en een heel mooi geknoopt pakketje klaar. Zelfs de stof was bijzonder! Alexa had stof laten bedrukken met een eigen ontworpen poppetje erop. Uiteraard heb ik de stof bewaard en wil ik nog iets leuks bedenken om er van te maken.

IMG_20200208_221235_896Mijn zelf gemaakte Elsa mocht mee.

Nadat Alexa kort iets verteld had over haar boek mochten we het pakketje open maken. Er zat een prachtig opvouwbaar rosé gouden schaartje in en een haakpakket voor één van de popjes uit het boek. Ik kreeg het pakket voor Yumi. Een modebewuste ‘redhead’ met een kabeltrui jurkje. Naast een begin maken aan de popjes was iedereen druk bezig met het bewonderen van het boek, gezellig met elkaar kletsen en genieten van de heerlijke hapjes en drankjes.

20200208_123044

Na het bloggersfeestje was het tijd voor de boekpresentatie. De winkel stond helemaal vol met belangstellenden toen Alexa en Loes (freubelweb) vertelden over hoe het boek tot stand was gekomen. Ik vond het vooral heel leuk om te zien hoe blij en trots Alexa is met haar eerste boek. Het boek is dan ook geweldig leuk geworden. Het bevat 11 patronen voor verschillende Japanse poppen en 1 bonuspatroon voor een traditionele Kokeshi pop. Het boek is nu iets langer dan een week uit en is enorm goed ontvangen. Op dit moment staat het boek zelfs op nummer 2 in de haakboeken top 10! Een aanrader dus!

Amilishly dolls.                                              A rainbow colored collection of amigurumi dolls €21,95 te koop via verschillende verkooppunten waaronder bol.com.

Screenshot_20200218-220449

Liefs en stay hooked,                          Nathalie.

Screenshot_20200209-100349

Advertentie

2 gedachten over “Boeklancering Amilishly dolls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s