Workshops en handwerkcafe bij Crea Irene in Bleiswijk

20190208_125909.jpg

Zoals ik in mijn eerdere blogs wel eens aangegeven heb ben ik super blij met mijn vrijwilligerswerk bij wolwinkel Crea Irene in Bleiswijk.  Ik doe dit nu bijna een jaar en ik ben sinds kort wat vaker in de winkel om te helpen bij het organiseren van workshops, brei en haak problemen op te lossen tijdens de inloopspreekuren en te helpen bij de verkoop.

Het leek mij leuk om jullie wat meer te vertellen over de workshops die we al gehad hebben, workshops die ingepland staan en over ons nieuwe handwerkcafe!                                              Bijna elke vrijdagavond bieden wij leuke workshops aan van 19.00 tot 21.00. We leren bepaalde technieken aan zoals Tunisch haken en sokken breien op 5 naalden. Daarnaast hebben we ook workshops waarbij we een bepaald mooi project haken of breien. Hieronder volgen een aantal voorbeelden:

20180412_124317Tunische sjaal, rondbreien op 5 naalden en de Tunisch entrelac sjaal.

20181130_204447zeemeermin amigurumi workshop. Gegeven door ontwerpster van Amilishly; Alexa Boonstra.

Vrijdag 1 en 29 maart houden wij onze eerste handwerkcafe’s. Ik organiseer dat samen met een andere vrijwilligster en we zijn reuze enthousiast. Het idee is dat iedereen welkom is om binnen te lopen tussen 19.00 en 21.00 om aan te schuiven aan tafel. We hebben gemerkt dat veel mensen het leuk vinden om gezamenlijk te handwerken. Je kunt kletsen met gelijkgestemden en inspiratie op doen. We vragen een kleine bijdrage (€5) voor de onkosten. Wij hebben enorm veel zin in deze avonden vol gezelligheid en lekkers!

IMG_20190118_115830_633.jpg

Ook nieuw is bovenstaande ‘bloemetjessjaal’ Deze workshop wordt gegeven op vrijdag 15 maart van 19.00 tot 21.00. Neem voor info over beschikbare plaatsen contact met de winkel op.

Crea Irene                                      Dorpstraat 98 Bleiswijk

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 tot 17.00              Parkeren is gratis voor de deur met een blauwe parkeerschijf.

http://www.creairene.nl                        Facebook: Crea Irene                          Instagram: crea_irene

Liefs en ‘Stay hooked’                        Nathalie

 

 

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s